Προφίλ – Ιστορικό

Η εταιρία

Η ΖΑΒΑΛΟΣ – Cartontec ΑΕ είναι μια ραγδαία αναπτυσσόμενη βιομηχανία, με δυναμική παρουσία στον κλάδο των χάρτινων συσκευασιών, με εξειδίκευση στην παραγωγή κυματοειδούς χαρτονιού, χαρτοκιβωτίων και χαρτοτελάρων καθώς και παρελκόμενων υλικών συσκευασίας από χαρτόνι με την χρήση της τελευταίας τεχνολογίας.

Ο πλήρως αναβαθμισμένος μηχανολογικός εξοπλισμός δίνει την δυνατότητα παραγωγής μιας ευρείας γκάμας προϊόντων υψηλής ποιότητας που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των πελατών της για την ασφαλέστερη αποθήκευση και μεταφορά των προϊόντων τους.

cartontec γραφεία

Η ιστορία μας

Η ΖΑΒΑΛΟΣ – Cartontec Α.Ε ιδρύθηκε το 1991 από την οικογένεια Ζάβαλου, έχοντας αρχικά ως δραστηριότητα την κατασκευή παρελκόμενων χαρτοκιβωτίων, διαχωριστικά φιαλών (κυψέλες) και διαχωριστικά παλετών.

Το 1992 στραφήκαμε στην κατασκευή χαρτοκιβωτίων εγκαθιστώντας το πρώτο casemaker (μηχανή κατασκευής χαρτοκιβωτίων). Ένα χρόνο αργότερα το 1993 μεταφερθήκαμε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην περιοχή του Μόδεστου Λάρισας σε μια έκταση 12.000 τ.μ.

Ακολουθώντας μια αλματώδη ανάπτυξη το 1999 επενδύσαμε σε μια νέα υψηλής τεχνολογίας, αυτόματη γραμμή παραγωγής χαρτοκιβωτίων και σε μια γραμμή παραγωγής κυψελών από χαρτόνι κουσέ (solid board). Θέλοντας να ικανοποιήσουμε και τις ανάγκες της αγροτικής περιοχής της Θεσσαλίας επενδύσαμε σε καινούργια γραμμή παραγωγής χαρτοτελάρων με δυνατότητα εκτύπωσης 4 χρωμάτων.

Από το 2004 οι διαδικασίες και τα προϊόντα μας πιστοποιούνται με το πρότυπο ISO 9001-2000.

Το 2006-2014 έχοντας ως στόχο την καθετοποίηση της παραγωγής μας, επενδύσαμε σε μια σύγχρονη γραμμή παραγωγής κυματοειδούς χαρτονιού (Corrugator). Τέλος το 2014 πραγματοποιήθηκαν επενδύσεις σε κτηριακές εγκαταστάσεις και σε μηχανολογικό εξοπλισμό.

Στόχος της ΖΑΒΑΛΟΣ – Cartontec Α.Ε είναι η συνεχόμενη δυναμική παρουσία στο χώρο, με νέες επενδύσεις σε τεχνολογία, υποδομές και ανθρώπινο δυναμικό έχοντας πάντα ως κύριο άξονα της, τη βελτίωση της ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων.

Το όραμα μας

Η οικογένεια Ζάβαλου θεωρώντας την επιχείρηση ως ένα συνολικό εγχείρημα, οραματίζεται μια εταιρεία πλήρως εξοπλισμένη και επανδρωμένη, με συνεχή βελτίωση της τεχνολογίας παραγωγής και των στρατηγικών στελέχωσης.

Τα γραφεία μας

Back to top
 
espa